donderdag, augustus 11, 2016

Stargate Healing: Basis

(heb je de algemene info over de Stargate Healing Bijeenkomsten eerst gelezen?)

In de 4e dimensie gelden andere wetmatigheden dan in de 3e dimensie. Hierdoor verandert het paradigma waarbinnen wij op aarde ontwikkelen. Dit heeft ook invloed op het karma.* Was dit in de 3e dimensie gericht en gebaseerd op de ontwikkeling van het zelfstandige denken, dat duaal is; in de 4e dimensie gaat het om navigeren op het hart, dat nooit zwart/wit is. Dat betekent dat bepaalde karmische inhouden niet meer van toepassing zijn in de nieuwe tijd maar ondertussen loop je er nog wel mee rond. 

Tijdens de Basisbijeenkomst werken we aan het loslaten en transformeren van:
  • oud karma
  • de indrukken die in het systeem achtergebleven zijn door oude trauma’s
  • programmering van oude patronen in de genen en familie-karma
en de blokkades die hierdoor ontstaan zijn in het fysieke lichaam. 

Het is aan te raden deze healing meerdere keren te doen: je kunt je voorstellen dat oude programmeringen die niet alleen in dit leven maar in de loop van vele levens zijn opgebouwd, niet in één avond opgelost zijn. Mijn begeleiders in de geestelijke wereld zeggen daarover: "het kán wel in één avond, maar dat kan je aardse systeem niet aan." In de praktijk blijkt dat elke volgende keer voortbouwt op de vorige – je komt steeds makkelijker in steeds diepere lagen – en dat het elke keer weer een geheel andere ervaring is. 

De bijeenkomst duurt 2,5 uur
Investering: €35 (€30 excl. BTW voor ZZP’ers)
Buiten Den Haag is de investering iets hoger, afhankelijk van de afstand
Data en plaatsen: zie agenda
Aanmelden: info@gidswerk.nlJe kunt op de hoogte blijven van Stargate Healing bijeenkomsten:

*Karma is het samenspel tussen enerzijds de wetmatige gevolgen van je doen en laten en anderzijds het curriculum, de leerschool, die je doorloopt om de ziel te ontwikkelen.

Geen opmerkingen: