donderdag, augustus 11, 2016

Stargate Healing Bijeenkomsten

Gelukkig verloopt de shift (overgang van de 3e naar de 4e dimensie)* die wij op onze planeet doormaken stapsgewijs. Elke keer verandert het trillingsveld waarin wij op aarde leven weer enigszins zodat wij de tijd krijgen om eraan te wennen. Kosmische constellaties (zoals bijvoorbeeld zons- en maansverduisteringen) markeren deze momenten.

Die verandering (verhoging) van de trilling zorgt ervoor dat oude structuren, overtuigingen, trauma's, gedachten, gewoontes en programmeringen aan het licht komen. Ze wrikken en wringen in het nieuwe veld, ze werken niet meer, je krijgt er ‘ineens’ of wéér last van. Je voelt je beperkt of gevangen: je wilt wel maar het lukt niet.

Deze ‘oude rommel’, waar je misschien al veel aan gedaan hebt, ligt behalve emotioneel en mentaal, ook energetisch opgeslagen in je systeem (bv op cel-niveau of in je genen). Daar kun je met je bewustzijn heel moeilijk bij.

Met behulp van de Stargate** is het mogelijk alles wat thuishoort in het verleden en niet meer vruchtbaar en voedzaam is in het nieuwe trillingsveld, te helen en los te laten. De Stargate vormt een doorgang tussen alle dimensies waardoor het een ankerpunt is voor hogere trilling op aarde en een toegangspoort voor de hulp, kennis en vaardigheid van helende lichtwezens uit de hele kosmos.

Er worden verschillende groepsbijeenkomsten gehouden:
Alle data staan op een rijtje in de agenda.

Je kunt op 2 manieren de hoogte blijven van Stargate Healing bijeenkomsten:
  • via facebook: like de pagina én abonneer je op evenementen, je krijgt dan direct melding van nieuwe data
  • via deze website: vul in de linkerbalk je mailadres in en je krijgt bericht in je mailbox. Deze service heeft een vertraging van 1 dag.

Elke maand zijn er 2 groepen in Den Haag en 3 elders in het land. Als jij een Stargate Healing Bijeenkomst bij jou thuis of in de buurt wilt, stuur me dan een mail met je telefoonnummer en ik neem contact met je op.


* In de 4e dimensie zijn andere wetmatigheden werkzaam. Veel dingen werken niet meer zoals we gewend zijn, maar hoe dan wel? Hierover heb ik sinds 2009 veel geschreven onder de noemer “Over de Nieuwe Tijd”. Je kunt het hier allemaal lezen.

** De Stargate is een metalen constructie die gebaseerd is op de kosmische geometrie (Gulden Snede, Fibonaci-reeks, Flower of Life, de verhouding waarbinnen alles in de natuur groeit en bloeit, etc.). De Stargate is gebouwd door Prageet Harris, die hiervoor de instructies kreeg van zijn gids Alcazar. 

Geen opmerkingen: