woensdag, september 26, 2012

Kleine boodschapjes uit de geestelijke wereld – 15

Voor of tegen

De eerste golf nieuwe tijdskinderen (de Indigo’s, geboren tussen 1983 en 1995) bezit een bijzondere eigenschap: zij verstaan de kunst om zich te richten op waar zij vóór zijn en steken geen energie in waar zij tegen zijn. Dit is een nieuwe tijdseigenschap die we in de wereld hard nodig hebben. Want alles wat je aandacht geeft groeit, alles waar je je tegen verzet geeft even zoveel weerstand terug. Leg maar een kei in de branding: op die plek worden de golven alleen maar groter en wilder. Dus als wij werkelijk iets willen veranderen in deze wereld dan vraagt het van ons dat we onze aandacht en energie richten op wat wij wél willen. Tegen zijn is oude energie en geeft voeding aan wat je niet (meer) wilt.
(n.b. niet iedereen die tussen 1983 en 1995 geboren is is een Indigo, evenzo zijn er Indigo’s die buiten deze periode geboren zijn)

Ter aanvulling, n.a.v. vragen:
Na 1995 kwamen de kristalkinderen (aardezielen in een nieuw lichaam) en de sterrenkinderen (zielen uit andere ontwikkelingsstelsels). Dit zijn de kinderen die nu allerlei labels opgeplakt krijgen met afwijkingen. Op een goede dag zijn het er zo veel dat je niet meer van een afwijking kunt spreken, want dan vormen zij de grootste groep en de definitie van normaal = wat het meeste voorkomt.
Voor 1983 kwamen de wegvoorbereiders, zij werden geboren vanaf het einde van WO II. Druppelsgewijs werden het er steeds meer. Zij legden energetische paden waarover de nieuwe tijdskinderen konden gaan lopen. Zij hebben bv moeten vechten om hun gevoeligheid (HSP) of paranormale gaven een plaats te geven in het leven. Hiermee hebben enerzijds de weg vrij gemaakt voor nieuwe generaties, anderzijds kunnen zij hen vanuit eigen ervaring begeleiden.

Geen opmerkingen: