dinsdag, maart 25, 2014

workshop 'Leven in de Nieuwe Tijd... hoe doe je dat?'

‘De Nieuwe Tijd’... wat is dat eigenlijk? Wat houdt het in? Wat betekent het? Wat moet je ermee? Moet je er trouwens iets mee?

Nee, je móet er niets mee. Maar je hebt er wel mee te maken, wij allemaal. En dan is het wel handig om je erin te verdiepen, zodat je beter begrijpt wat er gaande is en wat jij daarmee aan kunt vangen.

Sinds 2009 heb ik veel geschreven over ‘de Nieuwe Tijd’. Inmiddels is 2014 voorbij en leven we vol in de energie en trilling van de 4e dimensie. En of je nu ‘gelooft’ in iets als de Nieuwe Tijd of niet: we hebben allemaal in de gaten dat er veel verandert. En snel verandert. Door het intreden van de 4e dimensie op aarde beweegt alles sneller en ook op een andere manier. Deze nieuwe energie geeft vele nieuwe mogelijkheden maar zorgt er ook voor dat oude gewoontes niet meer werken, oude vormen niet meer functioneren en bekende wegen niet meer begaanbaar zijn.

Zo langzamerhand zijn de contouren van dit nieuwe speelveld waarin wij terecht zijn gekomen duidelijker. Daar kan ik nog meer over gaan schrijven maar de vraag is vooral: hoe ga je ermee om? Wat vraagt het van ons om in de nieuwe wetmatigheden te leven en op welke manier kun je meebewegen met deze nieuwe stroom zodat je minder weerstand of tegenwind ondervindt? Er wordt van ons gevraagd dat we vanuit een ander perspectief naar onszelf en het leven gaan kijken, alleen… hoe doe je dat?

In deze workshop gaan we aan de slag met praktische tools en gaan we met elkaar op ontdekkingsreis om de contouren van de nieuwe energie zichtbaar te krijgen en bakens te vinden die je verbinden met je unieke scheppende vermogen, het deel in jou dat staat te popelen om dit nieuwe veld te verkennen.

Wil je zo’n workshop in jouw woonplaats? Stuur me een mailtje met je telefoonnummer, dan neem ik contact met je op om te bespreken in welke vorm we dat kunnen gieten. De workshop heeft inmiddels in vele vormen plaatsgevonden (1-daags, 4-daags, 3 avonden) en op vele plaatsen (o.a. Oostenrijk, Den Haag, Rotterdam, Tilburg, Den Bosch). Prijzen zijn afhankelijk van de vorm, draagkracht en grootte van de groep en evt. reistijd en -kosten.

Ik werk met het volgende format: degene die mij benadert om een workshop te organiseren wordt de gastvrouw (of -heer). Zij of hij zorgt voor de ruimte, koffie, thee en een versnapering. Dit is de wijze waarop de gastvrouw/heer betaalt. De overige deelnemers (minimaal 8) betalen in de vorm van geld.

Eén keer per jaar (in januari) geef ik deze workshop in De Berghut in Oostenrijk. Dit is een lang weekend (4 dagen) die een mooie afwisseling geeft van innerlijk werk en genieten van een korte vakantie in de sneeuw. 


6 opmerkingen:

Ineke zei

Over de cursus in Den Haag: warm gezelschap, sfeer van vertrouwen. Samen ontdekken welke helden we zijn en inspiratie halen uit elkaars ervaringen. Nieuwe inzichten voor mijn hoofd & een gereedschapskist voor mijn hart! Energiek weer naar huis!

Unknown zei

Wat een heerlijke cursus! Met gelijkgestemden vanuit verbinding met het geestelijke op zoek naar praktische oplossingen.
De vraag van Leonne "hoe dan?" zorgt ervoor dat je het geleerde makkelijk in de praktijk kunt brengen. Een verrijkende ervaring die ik iedereen gun!

WAPITI HAAGS MOZAIEK ATELIER zei

4 Bijzondere avonden die veel inzichten geven. Met mooie vrouwen samenzijn en delen. Heel waardevol.De gechannelde informatie wordt prachtig verwoord door Leonne, zuiver en to the point.

Een aanrader!

Warme groet Ingrid

Anoniem zei

Dank je wel voor de fantastische dag, die mijn brein af en toe flink heeft opgerekt en die ongelooflijk verhelderend was. Omdat ik nog niet zo bekend was met De Nieuwe Tijd, was veel informatie nieuw voor mij. En ergens ook bekend, dus het resoneert J. Er zijn veel ‘muntjes gevallen’, eigenlijk al vanaf het moment dat ik me voor jouw workshop had opgegeven, tot op dit moment, en dat zal ongetwijfeld zo doorgaan. Alle oefeningen deden me voelbaar veel. En waar het soms niet op het moment zelf kwam, kwamen de inzichten op weg naar het station, of bij het opschrijven van mijn ervaringen. Ik voel me licht en goed over mezelf, ik heb vertrouwen in wat ik kan en kom doen. Ik ben enorm blij met de oefeningen. Het helpt om mij op een goede, gezonde en constructieve manier te verbinden met de mensen om me heen. Dus, recht vanuit mijn hart: bedankt Leonne.
Simone

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei

Ik heb genoten van de dag en complimenteer je met de manier waarop je de workshop gegeven hebt. Lekker praktisch met ruimte voor iedereen. Bijzonder hoor heel bijzonder. De oefeningen hebben zo hun sporen in mijn systeem nagelaten. Niet te ontkennen. Alsof er een heel kwetsbaar iets in mij is wakker geworden. Alles ligt open en het betekent een nieuw begin.
Christien