donderdag, januari 09, 2014

welkom in de Stargate!


De Stargate (Sterrenpoort) is een metalen constructie die gebaseerd is op de kosmische geometrie (gulden snede, Fibonaci-reeks, flower of life) en vormt een directe poort tussen alle dimensies. Als je je in het geactiveerde veld van de Stargate bevindt dan begint het wonder: er gebeurt exact wat voor jou nodig is op dat moment.

Mijn eerste kennismaking met de Stargate in september 2013 heeft veel indruk op mij gemaakt. Kort samengevat kan ik zeggen dat het mij op de hogere dimensies heel veel helderheid heeft verschaft over wie ik ben en wat mij te doen staat, anderzijds is op de lagere dimensies veel werk verricht om deze hogere trillingen makkelijker door te kunnen laten.

Helemaal opgeladen, helder, vol goede moed kwam ik eruit. En ook opgetogen: dit is precies wat we in deze tijd nodig hebben om ons weer te herinneren wie we zijn én om onze aards-menselijke wezensdelen toegankelijker te maken voor wie we zijn. Daarom wil ik je graag uitnodiging deze ervaring te ondergaan.

Wat zo'n sessie jou zal brengen? Dat is niet te zeggen; het enige dat ik heb gezien is dat er precies gebeurt wat voor jou, op dit moment in je leven, nodig is. Dat het je helpt om de hogere versies van jezelf vorm te geven op het aardse vlak, wat dat dan ook is in jouw unieke geval.

In de loop van 2016 is de vraag naar Stargate-sessies zodanig gegroeid dat ik het werk niet meer aankon. Daarom werk ik bijna alleen nog maar in groepen zodat ik zo veel mogelijk mensen tegelijkertijd kan helpen. Het mooie is: je bent wel met meerdere mensen maar je zit helemaal in je eigen 'bubbeltje' en gaat geheel jouw persoonlijke proces. Want ook in de groep krijg je precies wat je nodig hebt en dat is voor iedereen iets anders. Zelfs mensen die een uitgesproken hekel hebben aan groepen ervaren dat zo. Hier vind je alle info over de Stargate Healing Groepen

Natuurlijk mag je na het bijwonen van een Stargate Healing Groep altijd om een individuele sessie vragen. Ik doe dit echter alleen als mijn gidsen zeggen dat dat nodig is.
De individuele sessies duren ongeveer 5 kwartier, de kosten bedragen €115 (excl. BTW voor zzp'ers).Sinds mei 2015 werk ik met mijn eigen Stargate. Deze is kleiner dan de Stargate waar ik eerst mee werkte en uitgevoerd in brons (i.p.v. koper). Het energetische veld is echter net zo groot, je wordt er geheel in opgenomen, en minstens zo krachtig. (Ik ervaar het veld zelfs als nog krachtiger, dat komt waarschijnlijk omdat deze Stargate helemaal op mij is afgestemd.)


De Stargate wordt gemaakt door Prageet Harris, die de aanwijzingen hiervoor begin jaren '90 doorkreeg van zijn gids Alcazar.

Hier kun je een animatie zien van de Stargate.2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik ben voor de tweede keer in de stargate geweest. En WAUW wat was dat een bijzondere ervaring! Ik ben op reis geweest en voelde me zo enorm blij. Het was alsof ik mocht spelen in een bijzondere, enorm grote, zeer afwisselende en unieke speeltuin.
Dank Leonne dat ik dit mag meemaken door en met jou.
Groet Irene

Anoniem zei

Dankjewel Léonne! Jeetje, ik ben echt heel erg onder de indruk en het voelt allemaal nog een beetje onwerkelijk. Het is echt een wonder wat er gebeurd is. De pijn in m'n darmen is gewoon als sneeuw voor de zon verdwenen. Ik voel me al vanaf het moment dat ik uit de Stargate stapte vrolijk en opgewekt. Maar het meest bizarre is dat een enorme pijn en druk op m'n borst (die ik al jaren heb) ook volledig verdwenen is.
Anthony