donderdag, januari 07, 2016

Stargate Healing: Loslaten van de verslaving aan je (emotionele) drama's

(heb je de algemene info over de Stargate Healing Bijeenkomsten eerst gelezen?)

We hebben ze allemaal in mindere of meerdere mate: de steeds terugkerende drama's in ons leven... 'foute' partners aantrekken of vervelende bazen op het werk, het altijd te druk hebben, altijd wel iemand die jouw zorg nodig heeft waardoor je geen tijd voor jezelf hebt, altijd mensen om je heen met problemen, alles uitstellen tot het laatste nippertje waardoor je altijd stress hebt, niet de waardering krijgen die je verdiend, het gevoel hebben dat je tegengewerkt wordt, er gebeurt altijd wel iets waardoor je wéér niet kunt doen wat jij wilde, als er iets fout gaat komt dat meestal door jou of je krijgt altijd de schuld, je wordt vaak teleurgesteld door de mensen die je na staan, je hoort er nooit echt bij, je krijgt je ideeën niet uitgevoerd, je wordt vaak niet gezien... ik kan nog wel even doorgaan.

Wat je meestal niet in de gaten hebt is dat je deze ervaringen onbewust aantrekt én dat je er zo aan gewoon bent geraakt (verslaving) dat je niet weet wat je zonder deze problemen (drama's) zou moeten. Dit komt voort uit onbewuste patronen in je onstoffelijke lichamen (je emotionele, mentale of astrale lichaam). Maar wat je al helemaal niet in de gaten hebt is dat door deze terugkerende ervaringen, je fysieke lichaam chemische stofjes aanmaakt waaraan je letterlijk verslaafd bent geraakt. Precies zoals iemand lichamelijk verslaafd kan zijn aan hardlopen.

Laat het duidelijk zijn dat een verslaving niet per definitie fout of slecht is. Als je het je bewust bent en het dient je, kan en mag je er rustig voor kiezen om verslaafd te zijn. Maar als je er last van hebt, als het je in de weg zit, ben je er liever vanaf. Dat is waar we deze avond aan gaan werken.

Deze bijeenkomst is toegankelijk voor iedereen die al (minstens 1 keer) heeft deelgenomen aan de Basis Bijeenkomst. (Deze bijeenkomst bouwt voort op wat er in de Basis bijeenkomst gebeurt: dat is noodzakelijk voorwerk. Zonder die basis kan het werk van de thema-avond niet gebeuren.)

De bijeenkomst duurt 2,5 uur
Investering: €35 (€30 excl. BTW voor ZZP’ers)
Buiten Den Haag is de investering iets hoger, afhankelijk van de afstand
Data en plaatsen: zie agenda
Aanmelden: info@gidswerk.nl

Je kunt op de hoogte blijven van Stargate Healing bijeenkomsten:

Geen opmerkingen: