donderdag, maart 19, 2015

De zonsverduistering van morgen (20 maart 2015)

Nog nooit zo uitgezien naar een zonsverduistering als nu. In de periode waarin de shift plaatsvindt waar wij nu inzitten zijn er elke keer markante gebeurtenissen waardoor volgende stappen genomen kunnen worden. Het is als de golven van de zee: na de terugtrekkende beweging kan er een nieuwe golf komen. De golf die door de zonsverduistering mogelijk wordt gemaakt gaat over het los kunnen laten van oude emotionele en mentale patronen en daarmee het loslaten van oude karmische patronen die ons niet meer dienen, of beter gezegd: die niet meer geldig zijn in het nieuwe ontwikkelingsparadigma.

Heb je ook zo'n last gehad van je gedachten en emotionele overtuigingen de afgelopen tijd? Een gedachten-stroom die je klein, schuldig, fout, ontoereikend en falend maakte? Heb je er ook schoon genoeg van? Ben je het spuugzat, dat hoofd, dat je constant in diskrediet brengt? Dat was de beweging van de terugtrekkende zee, waarna een nieuwe golf aan kan komen rollen. Door deze terugtrekkende beweging, lees: het onaangenaam de kop opsteken van de oude patronen die niet meer passen in het nieuwe, ben je bereid die ouwe shit los te laten. 

De bewegingen in de kosmos die in gang gezet worden door de zonsverduistering morgen hebben een dusdanige invloed op de trilling van de 2e, 3e en 4e dimensie dat deze de oude patronen schoonspoelt en ons helpt deze los te laten en op een nieuwe manier in ons leven te staan en ernaar te kijken. Weer een stap naar het nieuwe.

Er zullen nog vele golven volgen en gelukkig komen ze niet allemaal tegelijk, we zouden overspoeld worden. Maar deze golf is wel erg welkom, pffff....

Geen opmerkingen: