maandag, oktober 24, 2016

Thuiskomen in de nieuwe wereld

Leven in de 4e dimensie… Hoe doe je dat?
~ Een 2-daagse intensieve workshop met de Stargate ~

Dat we in een bijzondere tijd leven hebben de meeste mensen inmiddels wel in de gaten. Sommigen zijn daar al langer mee bezig, anderen nog maar net. De een wist dat er een grote verandering op komst was en heeft al van alles gedaan zich daaraan te passen, een ander wordt er door het leven zelf toe genoodzaakt die mogelijkheid aan te nemen of op z’n minst te onderzoeken. Maar hoe je het ook wendt of keert, of je er nu in gelooft of niet, we zijn allemaal onderhevig aan de verandering die op aarde plaatsvindt.

Op z’n simpelst gezegd houdt deze verandering in dat wij op aarde de overgang hebben gemaakt van de 3e naar de 4e dimensie. We zijn in een totaal ander trillingsveld terecht gekomen. Alsof je een bekend bordspel gaat spelen en ineens zijn de spelregels veranderd. Dat merk je – want oude gewoontes, tactieken en vormen werken niet meer – maar je weet niet wat de nieuwe regels dan wel zijn. Zelfs het doel van het spel lijkt veranderd, alleen heeft niemand er een papiertje bij gedaan met de speluitleg.

Deze overgang heeft twee kanten: versnelling en structuur. De eerste is duidelijk voelbaar, zichtbaar, merkbaar. Alles gaat sneller, dat kunnen we niet meer ontkennen. Het is bijna niet bij te benen. De tweede is wat minder makkelijk te duiden. De verandering van de structuur in het trillingsveld houdt nieuwe wetmatigheden in. Welke dat zijn is niet direct duidelijk: we merken vooral dat oude manieren van doen niet meer werken maar… wat en hoe dan wel? Daar komt bij dat de verandering niet van het ene op het andere moment plaatsvindt: elke keer verandert het trillingsveld weer enigszins waardoor er nieuwe mogelijkheden ontstaan. Zo is het bijvoorbeeld sinds 2015 mogelijk het oude karma, dat thuishoort in de 3e dimensie-ontwikkeling, los te laten. Dit oude karma, dat duaal is, is inmiddels letterlijk ‘uit de tijd’ en als je daarmee bezig blijft loop je steeds een doodlopende weg in. Het maakt je leven onnodig ingewikkeld en rommelig omdat het niet meer ondersteund wordt in de 4e dimensie.

We zijn in een geheel nieuw ontwikkelingsparadigma beland. Je simpelweg aanpassen aan de toenemende snelheid zonder fundamenteel te veranderen is niet voldoende. Dat leidt tot stress en uiteindelijk word je overweldigd omdat het allemaal teveel wordt. Je oude systeem kan het letterlijk niet meer bevatten en omvatten.

Dat is niet makkelijk maar wel heel mooi, want we zijn op een punt in de aarde- en mensheidsontwikkeling aangekomen waarop ons aardse voertuig ver genoeg ontwikkeld is om een woonplaats te bieden aan ons Hoger Zelf. We zijn door het nulpunt gegaan en aan de ‘weg omhoog’ begonnen. En die weg omhoog is niet: weer terug naar ‘de hemel’ maar de hemel op aarde brengen. Ofwel: onze goddelijkheid naar aarde halen.

Dit vraagt een enorme aanpassing van ons aardse voertuig (fysiek, emotioneel en mentaal lichaam). Daar kunnen we deels zelf aan werken, voor een ander deel hebben we daarbij de hulp van de geestelijke wereld nodig. Ondertussen is het belangrijk te begrijpen wat deze enorme verandering in de wereld eigenlijk inhoudt.

Tijdens deze workshop gaan we op alle drie deze niveau’s aan de slag:
begripsniveau: Wat houdt dat ‘nulpunt’ in waar we doorheen zijn gegaan, wat is er zo uniek aan deze tijd, wat is het verschil tussen het oude en het nieuwe ontwikkelingsparadigma en hoe kan het dat je bepaalde keuzes eerst niet en nu wel kunt maken? Je verstand heeft het nodig te begrijpen wat er gebeurt zodat het kan ontspannen en geen noodzaak voelt constant de boel onder controle te houden. Hierdoor kan het zijn juiste plaats innemen en is de toegang tot de (jouw) hogere dimensies makkelijker;
praktisch: Wat kun je in het dagelijkse leven doen om het stuur van je aardse voertuig in handen te nemen en mee te bewegen met en in het nieuwe trillingsveld;
energetisch: Omzetten van de oude patronen en structuren (in fysiek, emotioneel, mentaal lichaam) naar een nieuw ‘besturingssysteem’ met behulp van de Stargate.

Kort samengevat gaat deze intensieve 2-daagse over hoe je zo optimaal mogelijk gebruik kunt maken van de nieuwe mogelijkheden in de 4e dimensie en hoe je de oude structuren, patronen en wetmatigheden die geldig waren in de 3e dimensie om kunt vormen of los kunt laten.

Deze intensieve 2-daagse vindt doorgaans plaats op vrijdag (van 13.00 tot 22.00 uur ) en zaterdag (van 10.00 tot 17.00 uur)
Investering voor de workshop: €260 (excl. BTW voor zzp’ers)
Bijkomende variabele kosten:
- overnachting (soms is er gelegenheid om te overnachten op de lokatie, soms niet. Dan kun je een B&B of hotel in de buurt reserveren)
- kosten voor het diner op vrijdag en de lunch op zaterdag (per lokatie verschillend).

Het is de bedoeling met deze workshop door het hele land te gaan dus mocht je dat bij jou in de regio willen en een fijne locatie weten, dan hoor ik het graag!

Data: kijk in de agenda
Aanmelden: info@gidswerk.nl
Je kunt op de hoogte blijven van Stargate Healing bijeenkomsten:

  • via facebook: like de pagina én vink aan dat je alle meldingen wilt ontvangen

1 opmerking:

leonne zei

Reacties van deelnemers aan de eerste workshop in Voorst (okt. 2016):

"Als jij wat nieuws uitschrijft, weet ik dat er wat te beleven valt en daar wil je bij zijn. Het heeft me houvast gegeven, verankering, geruststelling, vertrouwen en ook heel veel zin in wat er allemaal te gebeuren staat. Het heeft mij een enorme boost gegeven om de laatste puntjes op de i te zetten voor het starten van mijn eigen bedrijf."

"Voorheen kon ik bij de uitspraak 'leef vanuit je hart' wel eens denken: "ja, ja, wat een soft gelul". Nu heb ik ervaren dat het over concrete materie gaat. Ik merk dat ik bewust kan sturen. Dingen overkomen me daardoor minder en ik kan zelf koers bepalen."

"Ik heb een innerlijk hartenbesluit genomen, om niet meer op de oude manier op mijn angst te reageren. Het is daarna ook niet meer gebeurd. Ik heb nog wel angst ervaren, maar ben er anders op gaan reageren. In mijn dagelijkse leven neem ik nu echt verantwoordelijkheid. Ik herken mijn afweermechanismen en als ik me daar weer in neig te begeven, stap ik eruit."

"Het was thuiskomen voor mij. En ik wil graag een vervolg op dit bijzondere prachtige weekend."

"Ik ben me nu bewuster van wat er in mijn leven gebeurt, waar het schuurt, wat er niet past (of juist wel) en wat ik daar zelf mee kan. Heel praktisch. De workshop en liefde/volle en wakkere aandacht van Léonne geeft rust, zelfvertrouwen en zin in persoonlijk ontwikkelen. Ik ben minder een speelbal van wat er in mijn leven gebeurt, ik kan zelf koers bepalen. Eigen verantwoordelijkheid nemen voor wat ik denk, doe en voel."