maandag, februari 13, 2017

Stargate Healing “Grote Schoonmaak”


Tijdens deze Stargate Healing werken we aan het loslaten van blokkades en belemmerende energie die zich door de pijnlijke ervaringen tijdens je aardse leven(s) in je fysieke lichaam genesteld hebben. Deze Healing creëert een schone lei waardoor je op emotioneel en mentaal niveau in staat wordt gesteld oude patronen en gewoontes los te laten en de ruimte te ervaren van het nieuwe trillingsveld, waarin veel meer mogelijk is dan je denkt.

In het eerste deel van deze Healing wordt gewerkt aan het loslaten van angsten en pijnen (zowel uit vorige levens als je huidige incarnatie). Vervolgens word je losgemaakt uit de beklemmende overtuigingen van het collectieve geheugen en die van de sociaal-maatschappelijke context waarin je bent grootgebracht. Bv. overtuigingen over ziekte, beperking, tekort, schuld, oordelen, zelf-veroordeling, etc.

Deze angsten, pijnen en overtuigingen hebben zich in het fysieke lichaam genesteld in de vorm van coderingen, programmeringen, blokkades en energetische ophopingen. In het tweede deel wordt het fysieke lichaam hiervan gereinigd en vervolgens afgestemd op de kosmische (universele) resonantie. Alle 13 systemen komen aan de beurt: spierstelsel, cardiovasculair systeem, endocrien systeem, exocrien systeem, spijsverteringssysteem, lymfesysteem, immuunsysteem, zenuwstelsel, skelet, reproductief systeem, ademhalingsstelsel, integumentair systeem (huid, haar, nagels) en het meridiaansysteem.

Deze dag begint met een uitleg over wat het nieuwe trillingsveld (waarin we ons sinds eind 2012 bevinden) eigenlijk betekent, inhoudt en wat het van ons vraagt. Verder is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen zodat je kunt ervaren en leren om vanuit een ander perspectief naar de gebeurtenissen in je leven te kijken.
Praktische informatie:
data: zie agenda
van 11.00 tot 18.00 uur
Investering: €115 (€105 excl. BTW voor zzp’ers)
Aanmelden: info@gidswerk.nl


Je kunt op de hoogte blijven van Stargate Healing bijeenkomsten:

4 opmerkingen:

Unknown zei

Wat een mooie aanvulling! Ik kom deze zeker ervaren.

leonne zei

Thanks Carola en ik zie je!

Groen Geluk Troubadour, Academie voor Ecolutie en Ecolicious Lifestyle Design zei

Hoi Leonne,
Ik kan wel een grote schoonmaak met sterrenstof gebruiken! Is er nog plek? Heb me via de mail opgegeven.

Vriendelijke groeten

Unknown zei

Alles is energie. Ik ga het ervaren Leonne wat er allemaal schoongemaakt mag worden. Ik sta er helemaal voor open.